vvs Östermalm

Letar du efter ett företag med stenkoll på VVS i Östermalm? Kontakta oss idag!

vvs Östermalm

Letar du efter ett företag med stenkoll på VVS i Östermalm? Kontakta oss idag!

Östermalm vvs

Upplever du problem med din ventilation eller varmvattenberedare? Eller står du inför ett renoveringsprojekt som kräver expertis inom rörläggning? Orsakerna till varför man kan behöva specialister inom VVS i Östermalm kan vara många. En sak är dock säker – Östermalms främsta experter på VVS hittar du hos oss på Aldena-Rör!

Hur kan du hjälpa dig? Ring oss och berätta om dina planerade projekt redan idag!

24-timmars jour
Vi erbjuder jourtjänster 24 timmar om dygnet inom VVS i Östermalm, för problem som inte kan vänta.
Snabb leverans
Vi tror på effektivitet och strävar alltid efter att finnas tillgängliga för kunden snabbt och enkelt.
Konkurrenskraftiga priser
Vi tycker att överpriser är överskattat. Hos oss får du alltid konkurrenskraftiga priser på alla tjänster inom VVS i Östermalm.

Bäst i Östermalm på VVS!

Välkommen!

I vårt team i Östermalm finns en stor och bred kunskap inom allt som rör VVS. Vi arbetar årligen med såväl privatpersoner som företag och organisationer som är i behov av vår assistans. Bland de tjänster vi utför hos våra kunder i Östermalm finns alla tänkbara projekt inom VVS. Stora som små och omfattande som enkla, i allt från privata bostäder till stora lägenhetskomplex och offentliga byggnader. Kort och gott: Där behovet av kunskap inom VVS i Östermalm finns – Där finns vi!

Fortsätt läsa om du vill veta mer om vår verksamhet och de tjänster som vi erbjuder. Om du vill komma i kontakt med Östermalms främsta specialister på VVS direkt – Ring!

Till kontaktsidan

Våra tjänster

Behovet av expertis inom VVS i Östermalm kan variera. Därför är det mycket viktigt att vi, som verksamt företag i branschen, erbjuder ett brett utbud av tjänster. Vårt team i Östermalm utför alla tänkbara tjänster inom VVS. Nedan listar vi några av de vanligaste tjänsterna som våra kunder anlitar oss för.

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss via telefon eller mail och berätta om ditt projekt så fixar vi jobbet!

Installation och service av rör

En stor del av arbetet som specialist och reparatör inom VVS i Östermalm ägnas åt rör. Rören syns sällan, men är något av de viktigaste vi människor har för att vi ska kunna leva våra bekväma liv. Det är mycket viktigt att rören installeras på rätt sätt och också helt avgörande att de ses över och repareras/byts ut vid behov. En stor del av våra arbeten inom VVS i Östermalm ägnas åt rör av olika slag. Det kan handla om allt ifrån omfattande rörinstallationer till mindre och förhållandevis enkla reparationsprojekt.

Hur mår dina rör? Med hjälp av vårt team av experter på VVS i Östermalm kan du snart få ett svar på frågan!

Varmvatten

Fungerar tillförseln av varmvatten dåligt? Då kan det vara lämpligt att byta ut eller laga varmvattenberedaren. Som verksamt företag inom VVS i Östermalm har vi lång vana vid både reparation och byte av beredare. Ta kontakt med oss så ser vi till att ta en titt på din varmvattenberedare för att se vad som kan vara fel!

Värme

Allt fler människor inser fördelarna med att byta ut sina gamla värmesystem mot nya. I Östermalm sker detta i en rasande fart, och vårt team av VVS-specialister utför årligen installation av nya värmepumpar hos kunder runt om i staden. När du tar hjälp av oss ser vi till att göra en omfattande analys av dina uppvärmningsbehov. Utifrån analysen kan vi sedan rekommendera en pumplösning som matchar dina unika behov.

Ventilation

Ett V i förkortningen VVS står för ventilation, och det är något som vårt team i Östermalm har lång vana vid. Ventilationen är en oerhört viktig funktion för människor som befinner sig inne i en fastighet. Detta gäller förstås i både hemmiljö och på arbete.

Köks- och badrumsrenovering

För köksrenoveringar och badrumsrenoveringar i Östermalm är expertis inom VVS en absolut nödvändighet. Rent vatten kommer med kranarna, och smutsigt vatten ska ut med avloppen. För att rör och avlopp ska fungera felfritt behöver installationen vara korrekt utförd. Vårt team av experter inom VVS i Östermalm utför årligen renoveringar av kök och badrum.

Går du i renoveringstankar? Kontakta oss och berätta om ditt stundande projekt!

Kontakta oss!

För akut ärende ring!

Vill du komma i kontakt med oss gällande VVS eller vill veta mer om våra tjänster?

4_rektangel@2x

Så funkar vi!

För varje år som går så ges vårt team av specialister inom VVS alltmer förtroende av människor i Östermalm. Vi bistår både privatpersoner och företag vid projekt av både mindre och större omfattning. Eftersom vi är en auktoriserad firma inom VVS i Östermalm lämnas alltid långa garantitider på alla arbeten vi utför. Vårt team i Östermalm besitter sällsynt lång och bred erfarenhet och kunskap inom allt som rör VVS.

Hur fungerar ROT-avdraget vid service inom VVS i Östermalm?

Privatperson i jakt på expertis inom VVS i Östermalm? Du vet väl att du kan nyttja ROT-avdraget för den här typen av tjänster om arbetet utförs i din privata bostad eller sommarbostad? Skattereduktionen gör det möjligt för sig att betala en betydligt lägre arbetskostnad. När du tar hjälp av våra experter inom VVS i Östermalm ser vi till att sköta allt nödvändigt pappersarbete.

Företag och VVS i Östermalm

Hur kan vårt team av experter inom VVS hjälpa ditt företag i Östermalm? Vi har lång vana vid att utföra varierande arbeten för organisationer av varierande storlek och i olika branscher. Kontakta oss för att veta mer!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.