NY VVS I BADRUMMET

Många människor tar hand om sin vvs en gång vartannat år. På det här sättet håller ett hem sig uppdaterad och blir inte föråldrat. Har du faktiskt inte gjort något åt ditt hus de senaste åren? Då är en stor del av den förmodligen redan föråldrad. Till exempel kan ditt badrum gå tillbaka till 1970-talet (eller tidigare). Ett sådant gammalt badrum står naturligtvis i kontrast till de moderna badrummen som vi ser i många hem i Stockholm idag. Planerar du också att renovera ditt badrum? Då finns det mycket att tänka på. Till exempel måste nya sanitära anläggningar installeras.

Riv gammalt badrum

Innan du kan börja med ditt nya badrum måste du naturligtvis först riva det gamla. Den gamla VVS måste tas bort och du kommer antagligen också att behöva ta bort brickorna. Ett trevligt jobb, för du kan arbeta med rivningshammaren. Var dock försiktig, eftersom du kan skada rörledningen. Om möjligt, ta helst bort sanitära anläggningar helt. Du kan också få en bra summa för det via en webbplats för begagnade föremål. Dessutom kan du vara säker på att rörledningen förblir oskadad.

Inred nytt badrum

Är ditt gamla badrum nu kalt? Då kan du börja inreda den. Kontrollera först noggrant om du fortfarande kan behöva flytta rör. Det finns goda chanser att de nya sanitetsanläggningarna kommer att placeras på en annan plats än tidigare. Vet du inte hur man flyttar rör? Lämna då detta till en rörmokare . Har rören redan flyttats eller är det inte nödvändigt? Då kan du installera den ny VVS. Gör alltid detta noggrant. Fel installation kommer att orsaka läckage. Tror du att du inte kan ansluta VVS ordentligt själv? Lämna då detta till en rörmokare. I så fall är nya sanitära anläggningar korrekt anslutna, så att risken för läckage är praktiskt taget noll.

Kontakta oss för ny vvs i Stockholm!