DET ÄR VÄSENTLIGT ATT SNABBT LÖSA HEMLÄCKOR

Har du någon aning om vad konsekvenserna av en läcka i huset kan bli om du inte får det löst snabbt? En läcka kan försvaga träkonstruktioner, orsaka mögel och svamp att bildas på dina väggar och så vidare. Inte bara ger denna mögel dina rum ett ohygieniskt utseende, skadorna är ofta mycket svåra att reparera. Fukten måste först tas bort från ditt hem innan du kan börja reparera skadan.

Vår nödrörmokare hjälper dig gärna att lösa en läcka i huset. Vi kommer att berätta mer om detta i den här artikeln.

Undvik att försvaga träkonstruktioner

Den fukt som sipprar från rören eller tränger in i ditt hem genom takbeläggningen vid läckage, tränger igenom väggar, golv och träkonstruktioner. När för mycket fukt absorberas i träet kan träet inte längre bearbeta det. Detta skapar snabbt ruttnande fläckar, som knappast kan repareras av en snickare. Lösningen är att byta ut delar av dina trästrukturer. Om detta görs för sent kan träkonstruktionen försvagas allvarligt. Något du logiskt sett vill undvika! Kontrollera därför alltid att det inte finns några läckor under din takbeläggning eller på andra ställen i huset med träkonstruktioner.

Vår nödrörmokare står till din tjänst

För att undvika att behöva lösa läckorna själv kan du kontakta vår nödrörmokare. Rörmokaren är tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi har olika verktyg som gör det lätt att spåra läckagekällan. På detta sätt kan vi alltid tillhandahålla en lämplig lösning som kan förhindra ytterligare förvärring av vattenskadorna. Var i huset lider du av en läcka?

Kontakta oss som din expert inom VVS i Stockholm!